linton_heritage_-logo-2

Geen fabrikant van luidsprekers kan bogen op een rijkere historie dan Wharfedale. Sedert 1932 omvat de nalatenschap van oprichter Gilbert Briggs talloos vele innovaties die gemeengoed werden tot op de dag van vandaag. Wharfedale's missie is het produceren van betaalbare luidsprekers. Een team van vijftig ontwikkelaars bemannen de research afdeling in Huntingdon, Cambridgeshire (UK) om deze missie uit te voeren met aan het hoofd Peter Comeau. Hij is verantwoordelijk voor de Heritage series, met namen als Denton en Linton.

Met de Heritage Series is Quad-raad verheugd deze roemruchte modellen aan te kunnen bieden. Quad-raad zal alleen de distributie verzorgen van deze twee modellen en mogelijk in een later stadium de op de High End in München van mei j.l. aangekondigde de 'Elysian-series', alsmede de EVO4-series.

Linton Heritage

Linton Heritage: Monitor model / 3-weg, bas-reflex / SPL 110dB / gevoeligheid 90dB / impedantie 6 ohm / frequentiebereik 40Hz-20kHz / wisselfrequentie 630Hz en 2,4kHz / breedte x diepte x hoogte: 30 x 33 x 43,7 cm / verkrijgbaar in Walnut, Mahogany / gewicht 18,4 kg / wijzigingen voorbehouden / de in houtsoort bijpassende stand met plaats voor elpees is optioneel / https://www.stereophile.com/content/wharfedale-linton-heritage-loudspeaker

Linton set aanbieding

Linton Heritage aanbieding: in combinatie met de elektronica van Audiolab en een draaitafel van Perpetuum Ebner

© 2019 Quad-raad B.V. Alle rechten voorbehouden.