b970d334 8c6b 4576 ae1e 7ecb0e36c1f6

28&29 september X-fi 2019 in kamer 36: ELTIM audio, MC-systems en Quad-raad

https://x-fi-audioshow.nl/tickets/

Gezien de ervaring(en) tijdens audioshows waar muziek ten gehore wordt gebracht, hebben ELTIM audio, MC-systems en Quad-raad besloten dat het ánders kan en moet. Met meer respect voor de bezoeker, de muziek, de artiest(en) én de exposant(en). Dat houdt in dat er luistersessies van een half uur worden gegeven. Het klapperen van deuren, het in- en uitlopen van bezoekers en het ritselen van plastic tassen behoort daarmee tot het verleden, althans in kamer 36.

Met als doel: laat de muziek spreken!

Op het hele uur zal ELTIM audio demo’s verzorgen met de P2280 voor- en A3300HQ eindversterker op luidsprekers van MC-systems, de MP3.1 en M5.2. Elk half uur laat Quad-raad de twee modellen uit de Wharfedale heritage-serie horen, te weten de Denton en Linton, op elektronica van Audiolab.

Voorts zal in kamer 36 het leveringsprogramma van voornoemde leveranciers in statisch display worden tentoongesteld en zijn vertegenwoordigers aanwezig om vragen over de producten buiten de kamer te beantwoorden.

Mocht u een half uur te lang vinden voor een serieuze demo, dan is het mogelijk om na een kwartier de kamer te verlaten. Mocht u onverhoopt iets te laat zijn, dan kunt u na maximaal een kwartier de kamer binnen om de sessie bij te wonen.

Er is een gevarieerd muziekaanbod aanwezig, waarbij de opnamekwaliteit niet ter discussie zal staan. Alleen over smaak valt immers te twisten?

Komt naar kamer 36 en laat u verrassen in kwaliteit en kwantiteit.

 

Bedrijfsfilosofie

Quad-raad B.V. heeft als doel producten op de Benelux-markt te brengen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Producten die bovendien jarenlang luister- en gebruiksgenot opleveren. Quad-raad B.V. doet weinig aan marketing waardoor de producten aanzienlijk duurder zouden worden maar besteedt veel aandacht aan nuttige voorlichting, getuige de artikelen in haar blog. Quad-raad B.V. onderscheidt twee typen consument: de muziekliefhebber - zij of hij die zorgeloos wil genieten van de muziekinstallatie - en de spec.koper - zij of (dikwijls een) hij die aan de hand van de specificaties van de apparatuur tot een gedegen besluit wil komen.

Quad-raad B.V. biedt de elektronica van Audiolab en Ekco, de luidsprekers van Audio Innovations, Castle, Mission en Wharfedale, luidsprekerkabels en interlinks van Melodika, de hoofdtelefoons van o’Bravo en Warwick Acoustics en daarnaast draaitafels van Perpetuum Ebner. Quad-raad B.V. is agent van streaming producten van SOtM en is akoestisch adviseur van Rivasono. Voor informatie omtrent verkrijgbaarheid van voornoemde producten of diensten: info@quad-raad.nl

 • Rob Brasser
  Rob Brasser

  “Dag Theo, twee muzikale zaken. Allereerst erg bedankt voor de beschikbaar gestelde Quad installatie. Ik ben er reuze blij mee en heb al diverse uurtjes van mooie lijdensmuziek genoten. Eerlijk gezegd ben ik aangenaam verrast door de buitengewoon muzikale weergave. Zonder directe vergelijkingsmogelijkheid durf ik geen concrete uitspraak te doen, maar ik kan wel zeggen dat het in elk geval even goed overkwam als via mijn grote elektrostaten. Zouden de versterkers hier nog een rol kunnen spelen? (vlgs. deskundigen “hoor” je die overigens, als het goed is niet).”

 • JP v. Leeuwen - De Repetitor
  JP v. Leeuwen - De Repetitor

  “Wat ontzettend vriendelijk van u dat u deze moeite wilt nemen voor een knopje… Ik was eerlijk gezegd al bang dat het lastig zou worden nog een knopje te verkrijgen. Stel uw servicegerichtheid zeer op prijs.”

   
© 2019 Quad-raad B.V. Alle rechten voorbehouden.