Welkom!

Je bevindt je op de site van Quad-raad. Ik ben Theo Wubbolts en ben eigenaar van deze site en actief als agent voor een aantal heel mooie audiomerken in de Benelux. Ik hoop dat je als liefhebber van HiFi veel mooie en nieuwe producten kunt vinden die voor jou de moeite waard zijn om hier eerst te bekijken en wellicht later te beluisteren bij één van de vele speciaalzaken waaraan ik lever. Of dat je misschien wetenswaardige artikelen over het hoe en waarom in de audio wil lezen? Lees dan mijn blog. Of zo maar wat te bladeren tussen de muziekrecensies om een idee op te doen om naar nieuwe muziek te gaan luisteren? Kijk dan eens op recensies.

Filosofie

Ik heb als doel producten op de Benelux-markt te brengen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Producten die bovendien jarenlang luister- en gebruiksgenot opleveren. Ik doe weinig aan marketing maar besteed veel aandacht aan nuttige voorlichting, getuige de artikelen in mijn blog. Ik onderscheid twee typen consument: de muziekliefhebber - zij of hij die zorgeloos wil genieten van de muziekinstallatie - en de spec.koper - zij of (dikwijls een) hij die aan de hand van de specificaties van de apparatuur tot een gedegen besluit wil komen.

Wat Quad-raad te bieden heeft

Quad-raad biedt als website informatie over de elektronica van Audiolab, LEAK en Ekco, de luidsprekers van Castle, Mission en Wharfedale, luidsprekerkabels en interlinks van Melodika, de hoofdtelefoons van o’Bravo en Warwick Acoustics, draaitafels van Perpetuum Ebner en tot slot streaming producten van SOtM. Voor informatie omtrent verkrijgbaarheid: info@quad-raad.nl.

Tip

Kijk in het menu onder 'merken' als je al weet welke jouw voorkeur geniet, of onder 'producten' als het specifiek gaat om een bepaald apparaat. Meer informatie vind je door te klikken op de foto van het betreffende product: er verschijnen dan recensies en/of achterliggende documentatie.

Met ruim 40 jaar ervaring kun je ook mij om advies vragen: info@quad-raad.nl of via +31 6 2244 3587.

© 2020 Quad-raad B.V. Alle rechten voorbehouden.