Bedrijfsfilosofie

Quad-raad B.V. heeft als doel producten op de Benelux-markt te brengen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Producten die bovendien jarenlang luister- en gebruiksgenot opleveren. Quad-raad B.V. doet weinig aan marketing waardoor de producten aanzienlijk duurder zouden worden maar besteedt veel aandacht aan nuttige voorlichting, getuige de artikelen in haar blog. Quad-raad B.V. onderscheidt twee typen consument: de muziekliefhebber - zij of hij die zorgeloos wil genieten van de muziekinstallatie - en de spec.koper - zij of (dikwijls een) hij die aan de hand van de specificaties van de apparatuur tot een gedegen besluit wil komen.

Quad-raad B.V. biedt de elektronica van Audiolab en Ekco, de luidsprekers van Audio Innovations, Castle, Mission en Wharfedale, luidsprekerkabels en interlinks van Melodika, de hoofdtelefoons van o’Bravo en Warwick Acoustics en daarnaast draaitafels van Perpetuum Ebner. Quad-raad B.V. is agent van streaming producten van SOtM. Voor informatie omtrent verkrijgbaarheid van voornoemde producten of diensten: info@quad-raad.nl.

Ook kunt u meer informatie vinden over een product door te klikken op de foto van dat betreffende product: er verschijnen dan recensies en/of achterliggende informatie.

 • Wharfedale Linton

  Gisteren Wharfedale Linton binnen gekregen van Rik Stoet, klink nu al goed op buizen! Ben er blij mee. Met vriendelijke groet, Peter Koop

 • Rob Brasser

  “Dag Theo, twee muzikale zaken. Allereerst erg bedankt voor de beschikbaar gestelde Quad installatie. Ik ben er reuze blij mee en heb al diverse uurtjes van mooie lijdensmuziek genoten. Eerlijk gezegd ben ik aangenaam verrast door de buitengewoon muzikale weergave. Zonder directe vergelijkingsmogelijkheid durf ik geen concrete uitspraak te doen, maar ik kan wel zeggen dat het in elk geval even goed overkwam als via mijn grote elektrostaten. Zouden de versterkers hier nog een rol kunnen spelen? (vlgs. deskundigen “hoor” je die overigens, als het goed is niet).”

 • JP v. Leeuwen - De Repetitor

  “Wat ontzettend vriendelijk van u dat u deze moeite wilt nemen voor een knopje… Ik was eerlijk gezegd al bang dat het lastig zou worden nog een knopje te verkrijgen. Stel uw servicegerichtheid zeer op prijs.”

   
© 2020 Quad-raad B.V. Alle rechten voorbehouden.