Welkom!

Je bevindt je op de site van Quad-raad. Ik ben Theo Wubbolts en ben eigenaar van deze site en actief als agent voor een aantal heel mooie audiomerken in de Benelux. Ik hoop dat je als liefhebber van HiFi veel mooie en nieuwe producten kunt vinden die voor jou de moeite waard zijn om hier eerst te bekijken en wellicht later te beluisteren bij één van de vele speciaalzaken waaraan ik lever. Of dat je misschien wetenswaardige artikelen over het hoe en waarom in de audio wil lezen? Lees dan mijn blog. Of zo maar wat te bladeren tussen de muziekrecensies om een idee op te doen om naar nieuwe muziek te gaan luisteren? Kijk dan eens op recensies.

Filosofie

Ik heb als doel producten op de Benelux-markt te brengen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Producten die bovendien jarenlang luister- en gebruiksgenot opleveren. Ik doe weinig aan marketing maar besteed veel aandacht aan nuttige voorlichting, getuige de artikelen in mijn blog. Ik onderscheid twee typen consument: de muziekliefhebber - zij of hij die zorgeloos wil genieten van de muziekinstallatie - en de spec.koper - zij of (dikwijls een) hij die aan de hand van de specificaties van de apparatuur tot een gedegen besluit wil komen.

Wat Quad-raad te bieden heeft

Quad-raad biedt als website informatie over de elektronica van Audiolab, LEAK en Ekco, de luidsprekers van Castle, Mission en Wharfedale, luidsprekerkabels en interlinks van Melodika, de hoofdtelefoons van o’Bravo en Warwick Acoustics, draaitafels van Perpetuum Ebner en tot slot streaming producten van SOtM. Voor informatie omtrent verkrijgbaarheid: info@quad-raad.nl.

Tip

Kijk in het menu onder 'merken' als je al weet welke jouw voorkeur geniet, of onder 'producten' als het specifiek gaat om een bepaald apparaat. Meer informatie vind je door te klikken op de foto van het betreffende product: er verschijnen dan recensies en/of achterliggende documentatie.

Met ruim 40 jaar ervaring kun je ook mij om advies vragen: info@quad-raad.nl of via +31 6 2244 3587.

Wat klanten zeggen

 • Wharfedale Linton

  Gisteren Wharfedale Linton binnen gekregen van Rik Stoet, klink nu al goed op buizen! Ben er blij mee. Met vriendelijke groet, Peter Koop

 • Nellie en Kees

  Wij danken je voor alle raad, toewijding en kwaliteitsacties die we van jou hebben ontvangen. We zijn bijzonder content met wat je ons geleverd hebt en hebben ons voorgenomen daar jarenlang van te genieten.

 • JP v. Leeuwen - De Repetitor

  “Wat ontzettend vriendelijk van u dat u deze moeite wilt nemen voor een knopje… Ik was eerlijk gezegd al bang dat het lastig zou worden nog een knopje te verkrijgen. Stel uw servicegerichtheid zeer op prijs.”

   
 • Rob Brasser

  “Dag Theo, twee muzikale zaken. Allereerst erg bedankt voor de beschikbaar gestelde Quad installatie. Ik ben er reuze blij mee en heb al diverse uurtjes van mooie lijdensmuziek genoten. Eerlijk gezegd ben ik aangenaam verrast door de buitengewoon muzikale weergave. Zonder directe vergelijkingsmogelijkheid durf ik geen concrete uitspraak te doen, maar ik kan wel zeggen dat het in elk geval even goed overkwam als via mijn grote elektrostaten. Zouden de versterkers hier nog een rol kunnen spelen? (vlgs. deskundigen “hoor” je die overigens, als het goed is niet).”

© 2021 Quad-raad Alle rechten voorbehouden.